Nybegynnerkurs seiling - Optimistjolle

SYNES DU SEILING HØRES GØY UT, ØNSKER DU Å LÆRE DET?

Delta på vårt seilkurs for nybegynnere, lær grunnleggende seilteknikk i verdens mest utbredte opplæringsjolle, Optimist.

Kurset starter mandag 15. mai 2017, kl. 18:00 i Røyken Seilforening i Nærsnesbukta.

Kurset starter i Røyken Seilforenings klubbhus med introdukjson. Det vil bli avholdt teori og sikkerhetskurs før barna setter seg i jolla. Kullseilingskurs avholdes i sjøen i slutten av mai. Det er plass til 10 barn på kurset. Nybegynnerkurset vil ha vår mest erfarne trener.

Barnet må være svømmedyktig, det er påbudt med seilervest/redningsvest på brygga og i jolle. Det er ellers anbefalt at man anskaffer våtdrakt (evt tørrdrakt) for at barna skal få en positiv opplevelse.

Trening hver mandag frem t.o.m. 19. juni, og vi starter opp igjen mandag 14. august og holder på frem til 18. september. Treningen vil vare fra kl 18.00 til 20.00.

Kurset koster 1150 kr pr. barn. Dette inkluderer medlemskap og lån av en av foreningens treningsoptimister på kurskveldene.

Betaling ved påmelding (bindende).

Her er RSFs håndbok for foreldre som vi ønsker at alle foreldre/foresatte leser.

Kontaktperson for arrangementet:
Arild Heldal
post@rsf.no

Videregående kurs i seiling

for Optimist: A- og B- seilere

Delta på vårt seilkurs for videregående med fokus på regattatrening. Målet med kurset er å videreutvikle båtmestring til økt presisjon og bedre kunnskap om ulike start - og banevalg, trimming og strategier i regatta.

Kursstart for 2016 er ennå ikke fastlagt, men vil være i midten av april. Sjekk tilbake etter nyttår!

Trening hver mandag og regatta-trening torsdager kl 18-20 frem t.o.m. september.

Kurset koster 1150 kr pr. barn. Medlemskap og evt leie av jolle (kr 600) kommer i tillegg.

Betaling ved påmelding (bindende).