Nybegynnerkurs seiling - Optimistjolle

SYNES DU SEILING HØRES GØY UT, ØNSKER DU Å LÆRE DET?

Delta på vårt seilkurs for nybegynnere, lær grunnleggende seilteknikk i verdens mest utbredte opplæringsjolle, Optimist.

Kurset starter mandag 14. mai 2018, kl. 18:00 i Røyken Seilforening i Nærsnesbukta.

Kurset starter i Røyken Seilforenings klubbhus med introdukjson. Det vil bli avholdt teori og sikkerhetskurs før barna setter seg i jolla. Kullseilingskurs avholdes i sjøen i slutten av mai. Det er plass til 10 barn på kurset. Nybegynnerkurset vil ha vår mest erfarne trener.

Barnet må være svømmedyktig, det er påbudt med seilervest/redningsvest på brygga og i jolle. Det er ellers anbefalt at man anskaffer våtdrakt (evt tørrdrakt) for at barna skal få en positiv opplevelse.

Trening hver mandag frem t.o.m. 25. juni, og vi starter opp igjen mandag 13. august og holder på frem til 17. september. Treningen vil vare fra kl 18.00 til 20.00.

Kurset koster 1200 kr pr. barn. Dette inkluderer lån av en av foreningens treningsoptimister på kurskveldene.

Betaling ved påmelding (bindende).

Her er RSFs håndbok for foreldre som vi ønsker at alle foreldre/foresatte leser.

Kontaktperson for arrangementet:
Arild Heldal
post@rsf.no

Videregående kurs i seiling

for Optimist: A- og B- seilere

Delta på vårt seilkurs for videregående med fokus på regattatrening. Målet med kurset er å videreutvikle båtmestring til økt presisjon og bedre kunnskap om ulike start - og banevalg, trimming og strategier i regatta.

Kursstart for 2018 er mandag 7. mai kl 18:00-20:00, deretter hver mandag fram til 25. juni.  13. august starter vi opp igjen og holder på fram til 17. september.

Kurset koster 1200 kr pr. deltaker.

Betaling ved påmelding (bindende).